Constantin Dan Bădulescu (n. 1952) debutează ca muzician rock (chitară bas) în 1968. Cântă în mai multe formaţii de muzică rock, printre care Sfinx, Roşu şi Negru, Valeriu Sterian şi Compania de sunet, Iris, Post-Scriptum, Nicu Alifantis.
A fost coleg la Conservatorul bucureștean cu Sorin Chifiriuc și Dan Andrei Aldea. Va absolvi în 1975, la secția Pedagogie muzicală din cadrul Facultății de Compoziție.
Emigrează în Suedia la 6 ianuarie 1986. Manifestă un interes tot mai mare pentru muzica bizantină. Intră în legătură cu alți muzicieni români din diaspora. Revine în România în 1997, după care este angajat în calitate de inspector la sectorul Comunități Externe al Patriarhiei Române și numit preot la biserica din strada Avrig (București).
Își încheie studiile de licență în teologie în 1997, subiectul lucrării de diplomă fiind „Muzică pentru tineret dezorientat religios”. În 2002, este numit doctor în aceeași specializare; lucrarea de doctorat analizează mișcarea New Age (un curent spiritual, rǎspândit mai ales în Vest. Adepții acestui curent pretind o apropiere mai mare de spiritualitate, ei susținând cǎ acest lucru este necesar pentru ca omenirea sǎ poatǎ intra intr-o „nouǎ vârstǎ”, în care va domni armonia universalǎ. Alții vǎd în New Age o reînviere a gnosticismului).
Cărţi publicate:
- New Age - Împărăţia răului, Ed. Cristiana, 2002
- Ortodoxie şi erezie, Ed. Agaton, 2006
- Conflict între "legile" ştiinţei şi minunile credinţei, Ed. Agaton, 2008
Traduceri: 2 cărţi de Tito Colliander: Calea Ascetilor şi Credinta si trairea ortodoxiei
A participat la interviuri, conferinţe și emisiuni televizate, unde a discutat subiecte legate de criza spiritualității în ultimele decenii, despre influența muzicii rock în lumea creștină, New Age ș.a. Printre altele, este colaborator la revistele "Porunca iubirii" şi „Credința ortodoxă”, precum şi la site-urile www.creationism.info şi www.hexaimeron.ro.