Cu participarea maeștrilor voștri gastronomi favoriți și a autorilor voștri favoriți de cărți de bucate, Studiul China – Colecția de rețete a vedetelor include feluri de mâncare de la Lindsay S. Nixon, autoarea seriei de cărți Happy Herbivore; de la Del Sroufe, autorul bestsellerului New York Times Furculițe în loc de cuțite – Carte de bucate; de la Laura Theodore, gazda emisiunii Jazzy Vegetarian de la PBS; și de la cercetătorul de top în nutriție, dr. John McDougall. Toți urmează principiile alimentare recomandate de cartea Studiul China.
Chiar și mai bine, cu feluri delicioase precum burgerii din năut de la Dreena Burton; înghețata de ciocolată cu mentă de la Heather Crosby; salata de quinoa Fiesta de la Christy Morgan; și fettuccine cu ciuperci de la Christina Ross, această colecție de rețete este potrivită pentru orice eveniment sau poftă.
Beneficiind de un cuvânt înainte al dr. T. Colin Campbell, coautor al bestsellerului Studiul China, cartea de față, Studiul China – Colecția de rețete a vedetelor este una dintre cele mai bune ajutoare pentru o alimentație sănătoasă și savuroasă.
Harta site